Помниш ли ти онези дни?
Онези мигове вълшебни,
пълни със страсти горещи
и любови омайни.
Помниш ли ти онези дни?
Онези мигове прекрасни,
пълни с ласки нежни
и целувки, изгарящи плътта.
Помниш ли ги ти тези дни?
И споменът за тях
изгаря ли те всеки ден
така, както мен.
© Дени Все права защищены