14 mar 2012, 23:29

Помниш ли ти 

  Poesía » De amor
469 0 0

Помниш ли ти  онези дни?
Онези мигове вълшебни,
пълни със страсти  горещи
и любови  омайни.

Помниш ли ти  онези дни?
Онези мигове прекрасни,
пълни с ласки нежни
и целувки, изгарящи плътта.

Помниш ли ги ти тези дни?
И споменът за тях
изгаря ли те всеки ден
така, както мен.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??