Mar 14, 2012, 11:29 PM

Помниш ли ти 

  Poetry » Love
470 0 0

Помниш ли ти  онези дни?
Онези мигове вълшебни,
пълни със страсти  горещи
и любови  омайни.

Помниш ли ти  онези дни?
Онези мигове прекрасни,
пълни с ласки нежни
и целувки, изгарящи плътта.

Помниш ли ги ти тези дни?
И споменът за тях
изгаря ли те всеки ден
така, както мен.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??