18 июн. 2015 г., 18:01

Помощ от България за Швейцария 

  Поэзия » Юмористическая
351 0 0

"На Швейцария да помагаме -

това от ГЕРБ предлагаме.

Да помогнем на швейцарците небогати

да получават български заплати.

Вместо те да ровят в кофи -

ще копаят картофи.

Студентите им ще пасат овце -

да се вземат във ръце.

И на всеки ъгъл на тамошните писти

дюнер ще пази скиорите от терористи."

 

www.faktor.bg/novini/balgariya/47829-borisov-balgariya-ima-s-kakvo-da-pomogne-na-shveytzariya.html

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??