25 мая 2011 г., 23:07

Поне... 

  Поэзия
598 0 0

Защо не пишеш вече,

защо ме гледаш отдалече?


Сълзата вече потече,

защото от мен, разбрах, че се отрече...


Но защо го направи...?

Да не би нещо в друга повече да ти се нрави...?


Добре, върви,

но поне в очите ми го кажи,


а не ме мъчи...

Поне да знам, че

с нея по-щастлив ще си ти...

 

 

 

 

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??