22 мая 2007 г., 21:49

Поне веднъж го кажи... 

  Поэзия
1000 0 1
Поне веднъж кажи,че ме искаш,
поне веднъж кажи,че имаш нужда от мен.
Поне веднъж кажи,че ти липсвам,
без да си го изпрося от теб!

Поне веднъж кажи,че имаш чувства,
поне веднъж кажи,че съм твойта Луна,
поне веднъж кажи ,че изпитваш нужда
да се гушнеш в мен.
Поне веднъж-без да те моля!

Поне веднъж ме сънувай.
Поне веднъж ме желай.
Поне веднъж ме люби.
Поне веднъж............
И бъди мъж до край!

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дано! На мъжете винаги им е много трудно да си споделят чувствата, а ние имаме нужда от това!
Предложения
: ??:??