5 нояб. 2008 г., 07:28

Понеделник 

  Поэзия » Любовная
683 0 2
 

В понеделник съм падащ ангел.

Спускам се от клоните на самотата си.

Следобедната Любовница -

вибрирам със струните на страстта.

 

Остани. Объркано те обичам.

Не ме пускай в дома си - тишина ще сервирам.

Ще се задъхам, преди да потегля.

Към корените на Самотата.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??