28 июн. 2010 г., 11:50

Понеделник сутрин 

  Поэзия
597 0 1

 

 

Понеделник сутрин е. Седем живота пред мене. 
Всяка вечер посявам един преди сън, под клепача.
И покълне ли новият ден, и надрасне ли здрача,
аз отново отварям очи. Още ден подарен е.

 

© Елена Биларева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??