28.06.2010 г., 11:50 ч.

Понеделник сутрин 

  Поезия
561 0 1

 

 

Понеделник сутрин е. Седем живота пред мене. 
Всяка вечер посявам един преди сън, под клепача.
И покълне ли новият ден, и надрасне ли здрача,
аз отново отварям очи. Още ден подарен е.

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??