Jun 28, 2010, 11:50 AM

Понеделник сутрин 

  Poetry
596 0 1

 

 

Понеделник сутрин е. Седем живота пред мене. 
Всяка вечер посявам един преди сън, под клепача.
И покълне ли новият ден, и надрасне ли здрача,
аз отново отварям очи. Още ден подарен е.

 

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??