22 дек. 2022 г., 11:05

Понеже си тъй истинска… 

  Поэзия » Любовная
173 2 7

Ако трябва да се върна в друго време

и храбро да убивам хора с меч.

Ще бъда само твой и много верен,

за тебе да препускам с кон далеч.

И даже, ако трябва кръв да лея –

над всичките морета и земи.

Ще мога да ти бъда рицар деен

и само твоят гръб да ме сломи.

Та само твоят чар да ме въздигне

към сините далечни небеса.

Понеже си тъй истинска и свидна –

да вярваш силно в мен и в чудеса.

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??