30 дек. 2010 г., 15:04

Понякога 

  Поэзия » Любовная
594 0 0

Понякога ми се иска да бъда звезда
и да озаря твоето небе в полунощ.
Понякога ми се иска да бъда Луна,
да бъда светлина по твоя път и да те водя през нощта.
Понякога ми се иска да бъда вятър,
прокарващ пръсти по вълните на твоята кожа.
Понякога ми се иска да бъда всичко това,
да бъда до теб, дори и за миг.
Понякога ми се иска да бъда всичко. Само за Теб!

30.12.2010

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??