6 сент. 2014 г., 21:12

Понякога 

  Поэзия
473 0 10

Понякога се случва и поетът

без думи да остане, и без рима.

Светулки във душата му да светят,

щурче да свири мелодия любима.

 

Но да е трудно в стих да ги опише,

да ги изкаже, форма да им сложи...

И предпочита развълнувано да диша,

да чувства и... да не говори.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??