10 дек. 2015 г., 00:18

Понякога 

  Поэзия » Философская
498 0 1

Понякога...

 

Понякога откривам дрипи..
Захвърлени в душата на момиче ...
Отскубнати самотни звуци
В търсене на някоя ...различна....

Редя ги 
Цветни ... Рошави ...
Затворени във стих
Като един безкраен летен спомен ...
Смълчани ... Трескаво се бутат
Напират 
Да прелистят новост
А с прах обвити са ... Горките...
И с гордост ...
Засукани по някаква 
Случайност...

Ала разровиш ли -
От тях излиза 
цветност ..
Замръзнала 
Във локвичка от спомен...
Красиви са 
Макар и дрипи...

Прегърнеш ли ги ...
оживяват!

 

© ДМ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, Валери! Страхотен джентълменски пост си ми публикувал, коментарът ти е уникален!
    Респект!
Предложения
: ??:??