Понякога се случва любовта да боли.
Понякога след нея остават и следи.
Самотно сърцето продължава да кърви.
Разкъсана душата не може да прости.
Понякога се случва след облачния ден
да видиш ти дъгата в небосвода студен.
Към слънцето да тръгнеш, от нея вдъхновен.
И щастие да срещнеш, отново окрилен.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены