21 февр. 2021 г., 10:05

Понякога 

  Поэзия
205 0 0

Понякога обичам тъмнината –

във нея да остана сам.

В пътека нова, непозната

да тръгна някъде – натам,

където никой не е ходил,

че всичко тук ми е познато;

че някой дните е отровил,

че някъде си тръгна лятото.

Понякога обичам тъмнината.

© Лъчезар Лазаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??