21.02.2021 г., 10:05 ч.

Понякога 

  Поезия
203 0 0

Понякога обичам тъмнината –

във нея да остана сам.

В пътека нова, непозната

да тръгна някъде – натам,

където никой не е ходил,

че всичко тук ми е познато;

че някой дните е отровил,

че някъде си тръгна лятото.

Понякога обичам тъмнината.

© Лъчезар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??