Feb 21, 2021, 10:05 AM

Понякога 

  Poetry
182 0 0

Понякога обичам тъмнината –

във нея да остана сам.

В пътека нова, непозната

да тръгна някъде – натам,

където никой не е ходил,

че всичко тук ми е познато;

че някой дните е отровил,

че някъде си тръгна лятото.

Понякога обичам тъмнината.

© Лъчезар Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??