8 февр. 2008 г., 18:03

Понякога!!! 

  Поэзия
678 0 3

ПОНЯКОГА!!!

 

Понякога дори и надеждата умира,

понякога умираш с нея и ти,

понякога сълзите напират,

но нищо не може да се промени!

 

Понякога тъжиш...

Понякога мълчиш,

думите не стигат, за да изразиш

това, което в теб вилнее!

 

Маскираш тъгата с усмивка,

но нещо не върви...

 

 

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??