24 нояб. 2010 г., 21:08

Понякога боли от думи... 

  Поэзия
627 0 2

***

Понякога боли от думи,

пронизващи сърцето като нож.

И трудно е да си разумен,

когато ти се иска да си лош!

 

Но въпреки това – преглъщаш

и с болката се бориш мълчешком,

за да не кажат, че и ти си също

повдигнал по-високо тон!

 

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??