***
Понякога боли от думи,
пронизващи сърцето като нож.
И трудно е да си разумен,
когато ти се иска да си лош!
Но въпреки това – преглъщаш
и с болката се бориш мълчешком,
за да не кажат, че и ти си също
повдигнал по-високо тон!
© Христина Радомирова Todos los derechos reservados