20 мар. 2005 г., 14:15

Понякога или кратка сказка за любовта 

  Поэзия
1321 0 4

Не вярваш и не знаеш

дали това е тя,

понякога ще мислиш,

ще молиш и ще плачеш,

но винаги ще бягаш

след нея - любовта!

Понякога

ще ме обичаш,

дори ще ме ревнуваш ти,

понякога ще сам далече,

понякога ще съм до теб,

но в мислите си мисля знаеш вече,

аз винаги ще бъда с теб!

Понякога ще те прегръщам

ще те целувам ден и нощ

и винаги ще те обичам,

защото тебе гледам аз - любов!

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??