6 сент. 2007 г., 11:24

Понякога искам  

  Поэзия
834 0 14
   Понякога искам да бъда сълза,
   родена от твоята болка,
   а друг път мечтая да бъда искра,
   пораждаща в тебе неистова жажда.

   Но все не успявам и тъна в калта,
   без смелост да кажа "Обичам те",
   погубвам сама аз свойта душа,
   да, знам, че съм жалка, признавам си.

  Какво да направя, не мога да спра,
  страхът е по-силен от мене,
  затова все покорно до него вървя,
  очакваща в утрото слънце да грейне.
 

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??