4 нояб. 2009 г., 21:36

Понякога не знам... 

  Поэзия
612 0 11

                                                                                              ... bir ses vardır çözer herşeyi ...

 

... какво да ти напиша…

 

(писма ли са

закътаните

мисли…)

 

и жаждата

дали е

тленна

 

щом още

се страхувам

от очите…

 

... 

и как да избера най-вярната

 

от всичките

посоки

по света

 

когато

ме твори

на тръгване

 

и в бяло…

 

снежна тишина

 

не знам какво да ти напиша…

 

освен

че днес се уча

да те нямам…

 

да повървим…

 

понякога съм истинска…

 

и вместо да те пусна –

 

чакам…

 

 

 

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??