14 февр. 2014 г., 22:53

Попитай ме 

  Поэзия » Любовная
533 0 0

Попитай ме, защо те обичам.

Дали е заради усмивката ти, която преобръща всичко в мен.

Дали заради погледа ти, в който се губя така наивно всеки ден.

Попитай ме, защо така силно копнея за целувка поредна.

Но, кажи ми имаше ли истина в думите, когато ми каза, че не би се отказал от мен?

Попитай ме, защо те обичам, но вече знаеш отговора нали?

© Мария попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??