Дали си черно-бял или си цветен?
Ще мога ли със четка да те нарисувам?...
Ще сложа пак морална цедка,
от тебе най-доброто да изплува.
Ще поправя всички малки грешки,
ще зачертая всяка лоша дума.
И името ти пак ще свети,
макар да знам, че е поредната заблуда.
© Ангелина Петкова Все права защищены