Топирани коси и много грим, фондьотени, пудри, талия слим...
Плътни устни от искрящи червила, порцеланови кукли уж със душа!
Пластовете фондьотен прикриват нещо, да
си изкуствен не е красиво, а изглежда смешно.
Вече няма естествени хора, гримовете станаха на всички нас опора!!!
Повечето порцеланки умствено са много тъпи, оправдава ги фактът, че дрехите им са скъпи.
В главите въртят им се Долче и Габана,
всички модни тенденции, друго просто няма!!!
Порцелановите хора днес са на мода, да си порцеланов ти носи изгода...
Грабвай фондьотена, грабвай четката
и довечера все някой ще ти плати сметката!!!
© Виктория Тодорова Все права защищены