Oct 11, 2017, 2:07 PM  

Порцеланови кукли 

  Poetry » Other
610 0 4

Топирани коси и много грим, фондьотени, пудри, талия слим...

Плътни устни от искрящи червила, порцеланови кукли уж със душа!

 

Пластовете фондьотен прикриват нещо, да 

си изкуствен не е красиво, а изглежда смешно.

Вече няма естествени хора, гримовете станаха на всички нас опора!!!

 

Повечето порцеланки умствено са много тъпи, оправдава ги фактът, че дрехите им са скъпи.

В главите въртят им се Долче и Габана,

всички модни тенденции, друго просто няма!!!

 

Порцелановите хора днес са на мода, да си порцеланов ти носи изгода... 

Грабвай фондьотена, грабвай четката

и довечера все някой ще ти плати сметката!!!

 

© Виктория Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,Марги! Самата истина е това,заради такива жени,целият ни женски род е опетнен за жалост..
  • Така е Вики! Поздравявам те!
  • Точно така,Маргарита! Истинските жени сами си плащат сметките,и красотата им е естествена. В този стих се надсмивам на всички продажни жени,които го правят.
  • Хм! Не мисля! Не искам никой да ми плаща сметката! Защото ще трябва да платя много повече!
Random works
: ??:??