28 февр. 2010 г., 11:42

Порция спагети 

  Поэзия » Белые стихи
705 0 3

От близостта

и вчерашните сънища

остана схема -

"порция спагети".

Поръчваш, плащаш,

или пък те черпят...

А после тръгваш си

и, в допустими граници,

преял или доволен -

без завръщане!

Загубихме го -

нежното очакване

на трепета,

кипял в моментна тръпка...

Доволни

и преситени

заспиваме.

В душата се залепва

нова

кръпка...

 

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??