26 окт. 2020 г., 08:31

Пореден опит за ропалистическа рима 

  Поэзия
371 0 0

                                                                        и
                                                                прекланя се
                                                           след дъжд дъгата 

                                                 на очите пред слънчевината

                                               и се седемцветно възхищава и
                                                в захлас ги с обич съзерцава

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??