19 апр. 2008 г., 21:31

Поредният... 

  Поэзия » Другая
930 0 1
Денят ми труден, тежък ти освети,
мислите ми са по-весели сега,
пламъче игриво се вижда в моите очи,
мога да премина всички препятствия на света.
С усмивка нежна, знам, върхове ще покориш,
и болен човек от леглото ще изправиш,
ех, какви невероятни неща ще сътвориш,
всяко зло е възможно да поправиш.
Ти си нещо невероятно за мен,
не бих желала да те загубя,
не бих желала да те няма и за ден,
затова много ще се потрудя.
Но, хей, кажи какво става?
Усещам те много, много надалече.
Всичко започна да избледнява,
но... не зная къде си вече.
Магията... защо я няма?
Ще те търся навсякъде, навън.
Отговори ми на въпроса само
и ти ли беше поредния измамен сън?

© Ден Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно мадам грабна ме наистина харесвам стихотворения,
    особено така силни като любовните ...изразяват много завладяваща емоция!
    Просто така си откриваш душата макар да е болезнено понякога !!!
Предложения
: ??:??