26 сент. 2007 г., 12:14

Послание... 

  Поэзия
1019 0 39
Когато кърви във сърцето,
когато в душата боли...
Когато е тъжно лицето
и чертите си от мъка криви...
Когато сълзите не идват,
а трябва, защото гори...
Когато в себе си сила не намираш,
когато си загубил част от себе си ти -
излей остатъка от теб във стих!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??