21 февр. 2008 г., 09:52

"Последен ден" 

  Поэзия
551 0 3

Всичко си има край

и на теб края ти дойде!

Може да не ми се иска,

но сбогуването ни зове.

Всичко като миг отмина,

а всъщност бе цели 12 години!

Понякога исках да свършиш,

но когато краят дойде -

на мен не ми се ще!

Иска ми се времето да върна

и пак първолак да бъда,

а не да готвя рокля

за последен ден!

Искам пак всичко да изживея,

а не да се чудя

какво ме чака да преживея!

Искам пак с приятелите

да бръмча напред-назад,

а не да чакам последен училищен звън!

Искам всичко да се повтори,

но невъзможно сега е!

Не ще се повторят годините мили

и безгрижните, волни детски години

и няма вече да има 15 септември за мене.

Страх или не - аз поемам напред

и какво ме очаква - не знам,

но не ще забравя аз никога

спомена за теб, училище любимо

и мойте най-луди години!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз тази година завършвам и ме е подхванала една носталгия...
    Спомените остват завинаги!
    Поздрав за хубавото стихче!!!
  • Благодар ти Неди и аз ти желая много хубави моменти!
  • Браво и от мен Криси...
    Страх или не -ти поемаш напред а аз ти желая още много красиви мигове
Предложения
: ??:??