23 янв. 2008 г., 17:41

Последен отблясък 

  Поэзия » Другая
668 0 10
 

Последен отблясък

 

Студени, сиви и мъгливи дни.

Оръфано, нещастно време,

тъгуващо по мъртвите звезди.

Една остана само да блести

във мрака нейде, вътре в мене.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??