Jan 23, 2008, 5:41 PM

Последен отблясък 

  Poetry » Other
681 0 10
 

Последен отблясък

 

Студени, сиви и мъгливи дни.

Оръфано, нещастно време,

тъгуващо по мъртвите звезди.

Една остана само да блести

във мрака нейде, вътре в мене.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??