25 нояб. 2010 г., 19:14

Последен стих 

  Поэзия » Любовная
580 0 7

Последен стих от себе си откъсвам!
Захвърлям го по теб - и ще изчезнеш,
със залезите в мен беззвездно мътни -

ти като дъх - ще лъхнеш и побегнеш.
В страх, c безумно въплътена многоликост,
с подпалени подметки от лазур и плесен -
пак за да намериш мен - във всяка личност,
и за да си в ръцете ми - от топла есен.
Ала няма да съм аз, сега съм друга.
Дали от живи приказки те сътворих?
Навярно... Cтига вече съм тъгувала!
Последен стих от себе си за теб родих!

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??