Здравей, мило мое страдание.
Здравей, така прекрасно щастие.
За сбогом ли идваш? Очаквах го.
Как съм без теб ли? Дъжд от нещастие.
Заради тебе тичам през деня и нощта,
Танцувам валс с бурите и вятъра.
Вдишвам соления дъх на морето.
Последно сбогом така ли?!
А последен танц и чаша вино,
както правехме преди в симфония със вятъра,
а спомен за тези дни отминали, пазиш ли?
Последно сбогом, разбрах.
Нека дъха на морето ме прояде отвътре.
Това ми напомня за теб.
Очевидно да градя нещастие избрах.
Сбогом любов, С целувка за лека нощ.
© Емилия Костова Все права защищены