9.08.2014 г., 11:12 ч.

Последен танц 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Здравей, мило мое страдание.

Здравей, така прекрасно щастие.

За сбогом ли идваш? Очаквах го.

Как съм без теб ли? Дъжд от нещастие.

Заради тебе тичам през деня и нощта, 

Танцувам валс с бурите и вятъра.

Вдишвам соления дъх на морето.

Последно сбогом така ли?!

А последен танц и чаша вино,

както правехме преди в симфония със вятъра,

а спомен за тези дни отминали, пазиш ли?

Последно сбогом, разбрах.

Нека дъха на морето ме прояде отвътре. 

Това ми напомня за теб.

Очевидно да градя нещастие избрах.

Сбогом любов, С целувка за лека нощ.

© Емилия Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??