7 окт. 2008 г., 09:59

Последна любов 

  Поэзия » Любовная
692 0 19
Идваш феерична,
с усещане несравнимо,
с водопад от багри,
с пожарени ласки
в тъга прикрита,
подпалили света...
Идваш арабескна,
с хармония неотразима,
с милувка в просъница,
с милион искрици,
в очи единствени
и вечер мандолинена...
Идваш... за да останеш,
в плуващи облаци алени,
в цветя виолетово сини
на очертания идолни
и с гирлянди хризантеми,
избухнали есенно...




© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??