12 нояб. 2008 г., 19:46

Последна любов 

  Поэзия » Любовная
706 0 0
Сянката на тъгата
прониква във сърцето.
Усмивката на жената
изчезва в небитието.

Спомените черно-бели
болката й причиняват,
сълзите, невидели
слъце, избледняват.

Очите не дочитат
последното писмо
от любимия едничък,
почиващ в мир - дано!

Това ще бъде краят
на любовта и на живота,
но децата им ще знаят
за кого бе последната й нота.

© Девс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??