8 нояб. 2009 г., 01:19

Последна нощ 

  Поэзия » Любовная
377 0 0

Нощ бленувана, вълшебна -

последен полет към звездите.

Фалшиво щастие измамно

отнема смисъла на дните.

 

Страст, копнеж и пепел

за миг в едно се сливат

и пламенни целувки сетни

мъката приветстват.

 

Погубена надежда крехка

душа изпълва с отчаяние,

а глуха тишина разбулва

едва промълвено признание.

 

Свирепо болката напомня

от сърцето истина отречена.

Любов предадена издъхва,

ехтят думите изречени.

 

Мечти несбъднати загиват,

илюзия красива рухва,

непроронени сълзи застиват

и самотен споменът остава.

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??