10 апр. 2008 г., 23:53

Последната ми дума е...  

  Поэзия
600 0 1

 

 

В сърцето ми последното чувство беше винаги:

радост, тревога, любов, уплаха,

любов, безмилостност, любов и... Ти...

 

В очите ми последният образ бе винаги:

небето лазурно, облак грамаден,

слънце, боклуци, прочетени книги и... Ти...

Все ти...

Пак ти...

 

И умирайки, последната дума на моя живот

навярно ще бъде:

любов, поезия, любов и ти...

 

 

 

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??