11 нояб. 2015 г., 07:27

Последните часове 

  Поэзия
610 1 1
Слънцето изгрява 
вече е нов ден, ново начало 
за всички, но не и за мен.

Моят път вече е отминал
уморен гледам през прозореца -
любимото ми родно място.
И със сълзи на очите си казвам
"Защо всичко трябвада приключи за мен".

Дълго слушах капките на дъжда.
Умрях там, където се родих.
 

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Безумно силен финал! Безмълвна съм....и съпричастна с болката!
Предложения
: ??:??