11.11.2015 г., 7:27 ч.

Последните часове 

  Поезия
611 1 1
Слънцето изгрява 
вече е нов ден, ново начало 
за всички, но не и за мен.

Моят път вече е отминал
уморен гледам през прозореца -
любимото ми родно място.
И със сълзи на очите си казвам
"Защо всичко трябвада приключи за мен".

Дълго слушах капките на дъжда.
Умрях там, където се родих.
 

© Емил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Безумно силен финал! Безмълвна съм....и съпричастна с болката!
Предложения
: ??:??