1 апр. 2015 г., 01:18

Последния ден на септември 

  Поэзия » Другая
491 0 2

в последния ден на септември джазмин

когато любовните ни сънища

пристъпваха из въздуха

и слънцето заспиваше между ръцете ни

слушахме  под дърветата

песента на едно златно бъдеще

а в прегръдките ни падаха

рози и сенки

заченали онзи момент на възможност

гласовете ни се вслушваха

в добре пазена тайна

крайбрежните улици изричаха имената ни

а мисълта за теб се влюбваше във всеки прилив

донесъл крехките линии

на силуета ти

в последния ден на септември джазмин

знаех коя съм

в очите ти

и раждах щастието на света

в докоснатите ти устни

малка и превъзходна

звезда

в последния ден на септември

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Остарявам или останах твърде дълго във високата планина...Но пишеш различно, мадам.... Джак
  • Ооо, познавам те от едно друго място и много харесвам поезията ти! Пренасяш ме в друг свят, където красотата се диша, а не съзерцава!Публикувай и тук по–често!
Предложения
: ??:??