ПОСЛЕДНО ОТКРОВЕНИЕ
Не мога да опиша твоята красота,
но аз гледам в твоята душа.
Не гледаш сериозно ти на любовта,
защото не изпитваш изцяло обичта.
Не знам какво съм аз за теб,
но ти бе светъл лъч в нощта,
на моите сънища, изгряваща звезда.
Разтърсваща душата, огряваща света.
Ще преглътна залъка голям.
За твоето безразличие, но ще дойде
ден да искаш да си с мен.
Когато не съм сам и друга е до мен.
Последен път бих опитал аз, ако съм
сигурен тогаз, че любовта ти ще е
чиста към мен.
И ако все пак се надсмееш на чувствата
ми силни към теб,
не заблуждавай се тогава,
че ще останеш единствена
ЗА МЕН.
© Панайот Начев Все права защищены
Или е единствена, или не.
Поздрав и усмивка.