15 oct 2006, 13:48

ПОСЛЕДНО ОТКРОВЕНИЕ 

  Poesía
617 0 2

ПОСЛЕДНО  ОТКРОВЕНИЕ

 

Не мога да опиша твоята красота,

но аз гледам в твоята душа.

Не гледаш сериозно ти на любовта,

защото не изпитваш изцяло обичта.

Не знам какво съм аз за теб,

но ти бе светъл лъч в нощта,

на моите сънища, изгряваща звезда.

Разтърсваща душата, огряваща света.

Ще преглътна залъка голям.

За твоето безразличие, но ще дойде

ден да искаш да си с мен.

Когато не съм сам и друга е до мен.

Последен път бих опитал аз, ако съм

сигурен тогаз, че любовта ти ще е

чиста към мен.

И ако все пак се надсмееш на чувствата

ми силни към теб,

не заблуждавай се тогава,

че ще останеш единствена

ЗА МЕН.

 

© Панайот Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??