30 мар. 2014 г., 21:56

Послепис 

  Поэзия
311 0 0

Потрепваш ли, когато аз потрепвам?

Листата шумолят ли в такт?

Със думи скромни аз открехвам

безмълвно пожълтелия ни пакт.

 

Огънят без въздух не гори,

но пролет ражда се след зима

и точно тъй душата ни твори,

когато този кръговрат го има.

 

Запомни ли, каквото аз запомних?

Че чупи се сърцето в тишина.
И въпреки, че не склонно,
ще бъде съживено в светлина...

 

 

 

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??