16 сент. 2008 г., 09:29

Поспри 

  Поэзия » Любовная
393 0 2
Поспри, че вече притъмнява
и езерото сънено мълчи.
Поспри сред дъхава тинтява,
сред летни весели треви.

Поспри и с обич се заслушай,
щурчетата неспирно се обаждат.
И стръкове сено в откоси сгушени
илюзия за вечността пораждат...

Поспри и нека лятната вселена
очите си премъдри ти дари,
да видиш как с любов е напоена
и тази песен. Вече зазори...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??