23 мар. 2009 г., 00:29

Поспри... ех, обич моя! 

  Поэзия
809 1 4

Поспри за миг, поспри... ех, обич моя,
с мене в порив тихо, мигом полети,
музиката нежно нека ни издига,
нека гонят се и нашите мечти...

Като перца нека полетят душите,
в простора да се реят волно... свобода,
политат, във танц завъртат се красиво,
в лъкатушен полет днес щастливо...


Поспри за миг, поспри... ех, обич моя...
Слънце да ни гали, флейта нежно да звучи,
с блясък във очите... обич да потрепва,
жар, лъчи... и в танца пак - аз и ти...

 

 



© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??